Куфер

Живот во куфер спакуван
кутија со патент
распакуван
препакуван
сегде патник
сегде скитник
а никаде како дома
туѓа постела
туѓ кревет
туѓа туѓина
Ничкосан од умор
легнат во празна прегратка
на бели пердуви
и сон на ничија перница
никаде како дома
Од овде до онде
од онде кон непознаното
живот во куфер спакуван
распакуван
секаде патник
секаде скитник
секаде постела
ниедна дом

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s