Без коментар.

За неполн месец (15.7.2013) блогот „Огледало на една душа“ слави 4 години постоење. А дотогаш :

1. Пред доказите и боговите молчат.

2. 100 стапа по туѓ грб не, болат. Тоа е таа наша демократија: „Нит гледаш, нит слушаш.“

3. Чистата совест не бара начин (луѓе), да си ги оправда своите постапки, ни пред себе, ни пред другите.

 

првиот пост на блог.мк

 

Посетеност, откако се броиме (23.07.2011) со Site meter:

ogledalonaednadusa statistikaБлагодарност до сите читатели, затоа што и јас не би била јас, да не сте вие!

А вие сте насекаде!

od kade ne citaatod kade ne citaat2

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s