Излез(и) од гужва на студентска дружба!

Студентската организација „Излез“ ве кани на целовечерен настан со кој ќе го обележиме крајот на оваа академска година. Во среда, на 19 јуни 2013 година, отворениот амфитеатар на Кејот на Вардар во Карпош 4 ќе биде сцена за најголемите студентски креативци. Од 19.00 часот до полноќ, бидете публика на необични поетски читања, погледнете паметни кратки филмчиња, слушнете поинаква бендовска музика, па размрдајте се на моќен диџеј-сет. Придружете им се на студентите и покажете црно на бело што сте научиле оваа година: покрај сцената ќе бидат поставени бели платна на кои ќе има место за сите ваши пораки! Која е твојата?

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s