На студентска дружба, надвор од гужва !

Излез не извади од гужвата, а ние уживавме во дружбата. Нови лица, нови стихови, нови храбрости. Некому прво споделување на себе со останатите, некому добро познато чуство и општоприсутна трема… Зајдисонце, случајни минувачи… Прекрасно помината приквечерина…

Јана Колева ни беше домаќин на оваа прекрасна дружба

Со Елена Пренџова, го чекавме нејзиниот маж

Калина Конеска

Александра Спасеска

Дамјан Каранфилов

Даниел Карески

Бежовска Сања

Огнен Јанески

Тандемски Огнен и Александра

Мeanwhile, моментуми пред и после сериозност:

 

Памучно небо

Зајдисонце

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s