Social Media Day – Велес #smdaymk #smday

Social Media Day по втор пат. Велешко ЕзероМотел на Велешко Езеро. #smdaymk #smday

10:30 часот – Поаѓање од Скопје (пред Колосеум, железничка) – Касневме ко по обичај, ништо ново. 🙂

12:00 часот – средба во “Мотел”, Велес (на Велешко Езеро, одма до Хотел Романтик)

13.00 ЧАСОТ – ДИСКУСИИ/ПРЕЗЕНТАЦИИ НА ОТВОРЕНА СЦЕНА

Игор Бојаџиев – @i999y – Најдоброто од Твитер, ТвитерПрашалник и ЕкстраПоинт;

Иван Димоски – @MedoDimoski – Точката на пресврт на Социјалните медиуми;

Далибор Стајиќ – @daliboard – Влијанието на социјалните мрежи врз развојот на македонскиот јазик и, воопшто, на јазикот како средство за комуникација;

Ива Дујак + Калина – @NotSoacialMedia – Приказна за почетоци;

Иван Василески – @ivan_vasileski – Влијанието на социјалните медиуми врз музичките случувања во Македонија;

Сања Бежовка – @Sanja1109 – Споделувањето на искрени емоции со луѓе кои воопшто не ме познаваат;

Зоран Маџовски – @zorangega – Twitter: Воодушевувањето од пронаоѓањето на слични луѓе, по табиет и размислување;

Елена Трајковска – @Solaborate – претставник на Solaborate Елена Трајковска – глобална социјална мрежа, дизајнирана за конектирање, истражување и соработка помеѓу професионалци и компании од полето на технологиите;

Игор Трајковски – @mkrobot – time.mk/twitter најпопуларните твитови во Македонија;

Во меѓувреме:

Повеќе слики може да најдете и на MIDphotography

Advertisements

One thought on “Social Media Day – Велес #smdaymk #smday

  1. Pingback: Одличен Social Media Day - Macedonia II - - К О М У Н И К А Ц И И -

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s