Кратки реденки… (1)

Прекопување стари пораки. Сеќавањата сеуште свежи. Што се мора, не е потешко од она што веќе тежи. Датуми, бројки, времиња, бремиња. Животот продолжува да пишува приказни кои е тешко да ги избришеш од сеќавања, освен ако не ги напишеш.

Слика

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s