Твитер крводарителска акција – Петок 13-ти Септември

  Македонската твитер      заедница

заедно со Црвен Крст на РМ

организираат крводарителска акција на

13ти (петок) септември  2013та година

од 11 до 18 часот во Даре Џамбаз, под мотото:

Петок 13ти, не мора да биде несреќен ден.

Биди хуман, дарувај и спаси нечиј живот“.

Секој твитерџија и секој граѓанин кој би

сакал да учествува во акцијата нека го

потполни формуларот за  евиденција.

 

 

 

 

 

Advertisements

One thought on “Твитер крводарителска акција – Петок 13-ти Септември

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s