„БРАТ“ во ТАА ~ се` само обична не!

„БРАТ“ го доби своето пишано издание и ќе можете да го прочитате во октомврискиот број на месечникот „ТАА“.

По скоро еден месец од објавувањето „БРАТ“ се уште го има истиот интензитет и предизвикува реакции кај читателите. Прочитан 23 810 пати и споделен над 4 000 пати, сега ќе добие можност да допре и до помладата тинејџерска публика.

„БРАТ“ беше инспирација од лична приказна, но никогаш не можеш да знаеш кој ти ги чекори стапалките во твоите чевли. Иако во позадината на овој текст стои еден слаткоречив момак, „БРАТ“ може да биде и било која девојка, која ги дели истите вредности како него.

П.С. И цело време те викам „БРАТ“, за да еднаш се сетиш, почуствуваш, (а знам дека нема да ти светне сијаличето), дека на мое место може да биде и твојата СЕСТРА! Утре може да биде и твојата ЌЕРКА! И кажи ми „БРАТ“ би и дозволил ли на една од тие две жени да искача со жиголо како тебе?!

Како растеше „БРАТ“ (кликни тука): „Не знам што ќе донесе утрешниот ден. Но, се` повеќе сум сигурна дека ќе донесе многу повеќе од денес. Tomorrow is another day. Another chance to live!

Голема благодарност и за објавувањето на „БРАТ“ на Он.Нет и Кукурику.мк.

Од самото објавување до сега,“БРАТ“ предизвикуваше и позитивни и негативни реакции, некои од луѓе кои ме познаваат, некои од сосема случајни луѓе…

Ви благодарам на сите ~

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s