#ТвитерНагради

cf7ea-using_twitter_for_effective_social_media_pr_pitchesБлогираме.мк и оваа година реши да организира Твитер и Блог награди. Поучени од позитивното искуство од лани, решивме процесот да биде сличен и за овие награди. Од заедницата за заедницата.“

Гласањето можете да го остварите на следниот ЛИНК.

Настанот#ТвитерНагради  ќе се одржи на истото место како и лани Клуб & Ресторан МКЦ на 04.12.2013 среда, со почеток во 20:00 часот. “

На јавните номинации што се одвиваа овие денови, блоготОгледало на една душа е номиниран во категоријата:

  Најдобар блог во домен на културни работи (литература и сл.).

BLOG

Додека „БРАТ“ со над 25 000 посети, залужено се најде номиниран во категоријата:

Блог-пост на годината

blogce

Драги фанови и читатели, Ви благодарам на искажаната подршка и посетеност досега. Ќе ми биде чест и задоволство доколку успееме да го крунисаме целото патешествие годинава со една од #ТвитерНаградите.

Линк за гласање

Advertisements

One thought on “#ТвитерНагради

  1. Pingback: Гласањето заврши, време е за журка! :) | Огледало на една душа

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s