Гласањето заврши, време е за журка! :)

 

Вечерва заврши гласањето за  #Твитер и Блогираме Награди. Додека главните ги пребројуваат гласовите, сакам да Ве известам за доделувањето на истите.

Доделувањето на наградите ќе се одржи во Клуб & Ресторан МКЦ на 04.12.2013 (среда) со почеток во 20 часот.

blagodarnost

Пред се`,

сакам да ви се заблагодарам на сите што гласавте.

Вие сте мојот пат. Моите соништа. Моето секојдневие.

Без вас, ниту јас ќе бев јас.

Повелете на дружба да споделиме радост, доживувања и спомени.

За крај:

Кога животот ти ги цеди лимоните, рокни си музика. И онака ќе биде, како што требало да биде.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s