After party импресии :) #ТвитерНагради

Нема многу да должам, па Твитер и Блогираме наградите ќе ги опишам во кратки црти вака, со моментите кои ја одбележаа вечерта:

Луѓето кои ме расплакаа со убавото песне…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s