Под нулата – Снежана Стојчевска

Ми претставува огромна чест и задоволство, понеделнички да ве поканам на Поетската манифестација „Денови“. Поетската Манифестација „Денови“ се организира во чест на раѓањето на големиот македонски поет и писател Кочо Рацин. Доделување на наградата „Бели Мугри“ за млад автор до 35 години. Во рамки на манифестацијата ќе се оджржи и промоцијата на првонаградената книга „Под нулата“ од мојата драга пријателка Снежана Стојчевска. А потоа и претставување на поезијата на второнаградениот автор Даниел Карески и на третонаградената авторка Лиридона Аљи.

Учествуваат: Марина Поп Панкова, актер
Амернис Нокшиќи Јовановска, актер
Емилија Славковска, вокал и акустична гитара

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s