Мрак.

Умре дел од мене. Умре ти во мене. Јас си умрев во себе, после тебе. А те имав во само еден миг. Во само еден допир на нежност, за потоа да изгориш се`. Пламени јазици ми го обвија телото. Клиничка смрт во еден момент. Темно пред очите. Мрак. Од оние лошите темнини, каде не знаеш повеќе дали стоиш на земи или лебдиш. Така. Еден миг и смрт. Не очекував дека сите надежи ќе ми ги закопаш пред мене. А сите погледи кон тебе беа упатени со восхит за твојата младост и твоите планови. За тоа што ти беше во моите очи… Те почитував. Те ценев. Но, лошо те проценив.

https://www.youtube.com/watch?v=KqrfOwO2i9U
(Ги гледав јасно сите бои, но со нив правев слики мои, лажејќи се себе си постоев)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s