II Крводарителска Акција

Втора по ред крводарителска акција организирана од страна на #Твитер заедницата.

Истата е отворена за сите кои сакаат да ја покажат хуманоста и да даруваат крв.

Биди хуман, дарувај и спаси нечиј живот.

Што е крводарителство? Што значи да се дарува крв? Кои се предностите на тоа и уште многу други потребни информации. Кликни тука!

Бенефициите и поволностите кои можете да ги добиете како крводарител. Оние кои веќе се крводарители си ги знаат, а оние кои не се треба да ги знаат. Кликни тука!

Крводарителската акција можете да ја следите на следната официјална facebook страна на Крводарители и на Тwitter на #Крводарители.

Advertisements

2 thoughts on “II Крводарителска Акција

  1. Pingback: Macedonian Twitter Community Organizes Second Annual Blood Drive · Global Voices

  2. Pingback: Македонската Твитер-заедница организира втора крводарителска акција · Global Voices на македонски

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s