Поетско женско писмо

Март е месецот на жената, месецот кога се буди пролетта. Месецот кој носи многу убави и нови нешта… Месец со многу симболики и одлики.

Затоа задоволство и чест ми е да Ве поканам на поетското читање „Поетско женско писмо“ кое ќе се одржи во Домот на културата „Кочо Рацин“ – Скопје во вторник (18.03.2013) со почеток во 19 часот.

На „Поетско женско писмо“ ќе читаат:

 • Марина Мијаковска
 • Снежана Стојчевска
 • Бежовска Сања
 • Елена Пренџова
 • Виолета Сековска
 • Ана Вељаноска
 • Славица Урумова
 • Слаѓана Клукачка
 • Милица Пашовска
 • Виолета Танчева – Златева
 • Десанка Николова
 • Андријана Коровешовска
 • Искра Донева

Ве очекуваме!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s