#POPLAVE #HELPSERBIA #PRAYFORSERBIA #HELPBOSNIA #CROATIAFLOODS #SERBIAFLOODS #SOLIDARNOST

ИЗВЕСТУВАЊЕ

за сите оние кои сакаат да донираат и денес:

ДЕНЕС Понеделник од 8 до 16 часот, пунктот на

Црвениот крст ќе биде на ФОН.

Кој може нека помине и нека донира.

Вашето малку, за некого во моментов е многу !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s