Шепотењa (1)

Оди.
Замини.
Пронајди се.
Врати се.
Пронајди што остави зад себе.
Никаква гаранција дека тука сe` уште постои нешто.
Никаква гаранција дека тука се` уште ќе опстои нешто.
Не ми недостигаш – треба да е добра или лоша констатација?

Photo by:  Michal Mozolewski

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s