#ТвитерНагради N°2 – Гласање

Како и минатата година, така и оваа!! #‎ОгледалоНаЕднаДуша‬ повторно е номинирано во неколку категории за #Твитер и Блогираме Награди:

Можете да гласате на следниов линк: Гласај!!

Таму некаде има подобро
каде што туѓа влага и мувла
коските ќе ти ги гризе
живеејќи повисок стандард
со истата куповна моќ…
Таму некаде,
некој скајп видео повик ти мавта
и праќа бакнежи…
Да,
тоа е твојата мајка со солзи во очите,
која животот и искуството
ја навеле на мислата:
Таму нема подорбо,
само моето чедо да ми се врати живо и здраво,
ниедни пари не можат да го купат тоа здравје и среќа…
Таму некаде една мајка
го прегрнува и љуби своето чедо
за добра ноќ…
Таму некаде… Секој со своето недостигање…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s